Kirurgjia e Aortës

Home / Kirurgjia e Aortës
Kirurgjia e Aortës

Në rast se keni zgjerim të Aortës e cila rrezikon të plasë ne mund të riparojmë me
ndihmë të protezave të veçanta aortën tuaj. Planifikojmë dhe rregullojmë edhe valvulat
nëse ky zgjerim ka prekur ato.
Nëse kemi çarje /prerje të Aortës, në këto raste tepër urgjente ne ofrojmë shërbimet
tona kirurgjike me zëvendësim të aortës.