Kujdesi nga kardiokirurget me te mire

Per Zemren Tuaj

Doktorët

Shërbimet

Besojani shëndetin doktorve tanë

Per nje mjeksi sa me cilesore
Ku jeta e pacientit eshte primare.

Cakto Vizitën

Shërbimet

Besojani shendetin tuaj doktorëve tanë

Njerëz te veqantë.
Kujdes i jashtëzakonshëm.

Cakto Vizitën

Shiko shërbimet

Besojani shëndetin tuaj doktorëve më të mirë

Koncentrim dhe precizion

maksimal

Cakto Vizitën

Shërbimet

Ju mund të na kontaktoni në :

info@kojqiqi.com Tel:+383 49 740 734

Trajtim mjekësor

Ejani dhe informohuni për sëmundjen e Juaj .

Sëmundjet e zemrës janë të ndryshme. Informacionet e sigurta dhe të detajuara, do ju ndihmojnë, qe ju të vendosni me lehtë dhe të merrni trajtimin e duhur, adekuat dhe të shpejt.

Ndihmë emergjente

Mos humbë kohë !

Sëmundjet e zemrës mund të paraqiten papritmas, në çdo kohë. Infarkti i zemrës dhe çarjet e aortës kërkojn intervenim të menjëhershëm. Nëse keni dhimbje të forta gjokësi, shpine, mpirje të krahut apo dhimbje stomaku ? Mos humbë kohë. Lajmrohuni menjëherë. Intervenimet e shpejta mund të shpetojnë jetën e juaj.

Kardiokirurgji profesionale

Operacionet në zemër janë delikate !

Operacionet në zemër janë shumë të ndijshme, ato kërkojn eksperiencë, planifikim, organizim dhe higjenë maksimale.  Përvoja e gjatë në qendrat më të njohura evropiane, ju ofron dhe garanton zgjidhjen optimale dhe më cilësore për zemrën tuaj. Instrumente dhe apartur moderne. Terapi sipas protokoleve gjermane.

Doktorë të kualifikuar

Cilësi e garantuar.

Eksperiencë mbi 20 vjeqare në Gjermani dhe Angli. Shkollim në qendra të njohura evropiane (Austri, Rumani). Specializim në Kardiokirugji dhe Kirugji Kardio-Torakale në Berlin, Lahr, Londër, Oxford, Cambridge.

Prej 2014 ofrojm eksperiencen tonë mbi 20 vjeqare në Prishtinë dhe Tiranë.

10,000+

Operations in Europe

1,500+

Operations in Kosovo & Albania

+98%

Happy Clients

~1.6%

Mortality Rate

24h në shërbim të qytetarëve të Kosovës dhe të gjithë atyre që kanë nevojë. Shërbim cilësor dhe profesional vetëm nga stafi i United Hospital.#knowledgeandsolutionEMERGJENCA E UNITED HOSPITAL ËSHTË 24 ORË NË SHËRBIM TË QYTETARËVE!United Hospital ofron në mënyrë të menjëhershme ndihmën mjekësore nëpërmjet ekipit të mjekëve specialist dhe përkushtimit të infermierëve dhe stafit i cili pret në gadishmëri të plotë.Emergjenca ofron shërbim në të gjitha qytetet e Kosovës.Dr. Enver Murtezi- Specialist i Mjekësisë EmergjenteDr. Sadri Hulaj- Specialist i Mjekësisë EmergjenteUnited Hospital PrishtinaKontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70Info@united-hospital.comMagjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova#unitedhospital #prishtina ... See MoreSee Less
View on Facebook
ANESTEZIOLOGJIA DHE SHËRBIMI INTENZIV NË UNITED HOSPITALSHËRBIME JASHTЁ SALLЁS OPERATIVE:• Konsullta Anesteziologjike • Monitored Anesthesia Care (MAC) 1. Procedurat diagnostike dhe terapeutike radiologjike 2. Sedacione dhe përkujdesje gjatë procedurave të shkurtra intervente ( Gastroskopi, kolonoskopi, Bronkoskopi. ERCP) 3. Procedurave në Kardiologji ( Kardioverzion, TEE, implantimin e Pace makera-ve , ICD etj) 4. Procedurat Invazive ( Vendosja e katetrave Qëndror, linjave arteriale, Port a cathe-ve, Vendosja e kateterave epidural dhe kateterave për trajtim të dhimbjes etj). BRENDA BLLOKUT OPERATOR:• Premedikimi• Anestezioni i përgjithshëm• Anestezioni regjional• Blloqet neuroaxiale 1. CSE (Anestezion I kombinuar spinal epidural) 2. Anestezioni Spinal 3. Anestezioni Epidural • Blloqet e nervave periferik • PACU (Dhoma e zgjimit pas intervenime kirurgjike) TRAJTIMI POSTOPERATOR: • Monitorimi dhe mirëmbajtja e parametrave vital • Trajtimi I dhimbjes posoperatore akute SHËRBIMET NË MJEKIMIN INTENZIV: • Trajtimi i pacientëve pas arrestit kardiak (ndalimit të zemrës) • Trajtimi postoperator I pacientëve pas procedurave kirugjike komplekse si: 1. Kardiokirurgjike 2. Neurokirurgjike 3. Kirurgjitë e mëdha torakale dhe abdominale 4. Kirurgjitë urgjente jetëkërcënuese 5. Kirurgjitë onkologjike 6. Kirurgjitë e Traumës• Suporti ventilator për të sëmurët kritik • Trajtim kompleks dhe multidisciplinor për pacientët me politraumë • Monitorim invaziv të funksioneve vitale • Kateterizim venoz qëndror • Trajtimi i pacientëve me Sepsis dhe Shok Septik • Trajtimi i pacientëve me ARDS • Trajtimi i pacientëve me aparturat Life-Support si: 1. IABP ( Intra-Aortic balloon pump) 2. Dializa akute me CRRT 3.Trajtimi I pacientëve me dështim të mushkërive dhe dështim të zemrës me ECMO• TPN ( Ushqimi total parenteral)United Hospital PrishtinaKontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70Info@united-hospital.comMagjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova#unitedhospital #united #hospital #knowledgeandsolution #dijedhezgjidhje #prishtinë #kosova ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dr. Enver MurteziSpecialist i Mjekësisë Emergjente.Dr. Enver Murtezi është Specialist i Mjekësisë Emergjente me përvojë 23 vjeçare, dhe tani është pjesë e UNITED HOSPITAL. Ai kreu fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës dhe mori titullin “Mjek i Përgjithshëm”. Nisi karrierën duke punuar në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, “Ndihma e Shpejtë” në Gjilan.Në vitin 1999 filloi Secializimin në fushën e Mjekësisë Emergjente në Qendren Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë, ku ka marrë mësime dhe aftësi nga kurset BLS, ACLS, ATLS, PALS. I mësoj dhe i zbatoj algoritmet më të reja ndërkombëtare, që sigurojnë trajtim më kualitativ të rasteve emergjente. E mbaroi Specializimin në Mars 2004.Në vitin 2004 filloi punën në repartin e Emergjencës në Spitalin Rajonal të Gjilanit si “Specialist i Mjekësisë Emergjente”. Nga Viti 2003 deri në Korrik të Vitit 2021 Dr. Murtezi ka qenë Shef i repartit të Emergjences në Spitalin e Përgjithshëm në Gjilan, pastaj ka qenë Koordinator për cilësi në kuader të Spitalit.Përvec këtyre Dr. Murtezi ka pasur bashkëpunim të mirë me KFOR-in Amerikan në kampin Bond Still.Gjatë kësaj kohe ai ka mbajtur shumë trajnime dhe seminare në kuader të edukimit të vazhduar profesional nga Mjekësia Emergjente, të cilat janë mbajtur në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni etj.Nga 8 Marsi 2008 deri më 9 Prill 2008 ishte në trajnim për Traumatologji dhe Telemjekësi në Tucson- Arizona SHBA.Gjatë viteve 2011-2012 ka punuar në Spitalin ,"Euromed-Nëna Naile” në Kllokot.Ndërsa në Dhjetor të vitit 2015 ishte në trajnim në Qendrën Ndërkombëtare të trajnimit për Mjekësi Emergjente në “Izmir” të Turqisë. Në vitin 2021 për tre muaj punoj në “Swiss Hospital” në Gjilan.Përveq këtyre trajnimeve gjatë kësaj kohe Dr. Murtezi mori pjesë në shumë seminare dhe konferenca si në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni etj.Tani Dr. Enver Murtezi është Shef i Departamentit të Emergjencës në United Hospital.United Hospital PrishtinaKontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70Info@united-hospital.comMagjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova#unitedhospital #united #hospital #knowledgeandsolution #dijedhezgjidhje #prishtinë #kosova ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dr. Sadri HulajSpecialist i Mjekësisë EmergjenteDr. Sadri Hulaj është Specialist i Mjekësisë Emergjente me përvojë 36 vjeçare dhe tani është pjesë e United Hospital.Ai kreu Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Beogradit në vitin 1986 dhe mori titullin "Doktor i Mjekësisë“. Dr. Sadri Hulaj filloi karrierën si praktikues gjeneral në Ambullantën "Gjonaj & Zym“ dhe nga 1990-2000 në Urgjencën e Prizrenit. Vazhdoi si Profesor në SHMM "Luciano Matroni“ nga viti 1988-1997 në lëndët Anatomi, Faramakologji, Higjienë, Interno, Neuropsikiatri etj. Dr. Sadri Hulaj punoi edhe në ambullant humanitare si mjek në Zhur (1994).Filloi Specializimin në Mjekësinë Emergjente në Beograd (1995) dhe pastaj diplomoi (mbaroi specializimin në Universitetin e Prishtinës ne vitin 2000). Pas diplomës vazhdoi me studime post-diplomatike në Kardiologji në Prishtinë.Dr. Sadri Hulaj në Prizren punoi si mjek ne shërbimin Urgjent për më tepër se 10 vite, dhe dy vite në "EMU“ të Prishtinës.Ndër të tjera, Dr. Sadri Hulaj punoi në projektin e Ndihmës Urgjente me "Kryqin e Kuq“ Spanjoll, ku me mjek specialist të Spanjes, Argjentinës dhe të Kosovës ofroj kurse të ndihmës urgjente për mjek, infermierë, vozitës, zjarrëfikës. Gjithashtu ofroj ndihmë edhe në furnizimin me pajisje mjekësore në të gjitha njësitë e Emergjencës dhe Urgjencës si dhe të gjitha ambulancat e regjionit të Prizrenit.Trajnime dhe prezantime të tilla bëri edhe në kuader të „Medicos del Mundo“ në Mitrovicë, Podujevë, Prishtinë, Ferizaj dhe Gjilan.Ishte pjesëmarrës në dy vizita studiuese në Suedi (Karlstad) në vitin 2002 dhe në Francë (Paris Rennes dhe San Malo) ne vitin 2005.Pjesëmarrës aktiv me punime të shumta shkencore me prezantime të punës në Emergjencë si aksidentet, dhuna fizike ,intoksikimet , rrëzimet, arrestet etj. Trajtimi i tyre u bë në kuader të "EVP“, në konferenca e kongrese të cilat u mbajtën në Prizren, Prishtinë ,Tiranë, Zagreb etj. Së fundi Dr. Hulaj ishte pjesëmarrës në trajnimin për traumë në Athinë (2020 (ATLS), në kuadër të "ASTES“)).Për më tepër Dr. Sadri Hulaj nga viti 2003 deri më tani ka punuar si specialist i suksesshëm në Repartin e Emergjencës në Prizren. Këtë Repart të Emergjencës Dr. Hulaj e themeloi dhe e udhëhoqi për vite me radhë.United Hospital PrishtinaKontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70Info@united-hospital.comMagjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova#unitedhospital #united #hospital #knowledgeandsolution #dijedhezgjidhje #prishtinë #kosova ... See MoreSee Less
View on Facebook
Dr. Ismet JusufiSpecialist i Anesteziologjisë dhe Mjekimit IntenzivDr. Ismet Jusufi është specialist i Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv dhe tani Shef i Departamentit të Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv pranë UNITED HOSPITAL.Dr. Ismet Jusufi kreu fakultetin e mjekësisë në Tiranë ku mori titullin “Doktor i mjekësisë”.Vazhdoi me specializim në ‘Qendrën Klinike Universitare’ në Prishtinë, dhe në “Strasbourg, Francë” për Anesteziologji dhe Mjekim intenziv. Pas përvojës 3 vjeçare në Klinikën e Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv në “Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK)” vazhdoi punën në Klinikën Kardiokirurgjike “MEDICLIN Lahr” – Schwarzwald në Gjermani. Përvec këtyre, Dr. Ismet Jusufi është i subspecializuar në Kardioanestezion.Nga viti 2012 deri në vitin 2019 udhëhoqi me sukses Departamentin e Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv në “Spitalin Amerikan” në Prishtinë.Dr. Jusufi ka eksperiencë të gjatë në menaxhimin dhe udhëheqjen e Departamentit të Anesteziologjisë dhe Mjekimit intenziv. Ka eksperiencë dhe ekspertizë të lartë në trajtimin e pacientëve me sëmundje komplekse në stacion intenziv, gjithashtu në anestezinë loko-regjionale dhe trajtimin e dhimbjes.Për më tepër, Dr. Ismet Jusufi është koautor i 3 publikimeve në “PubMed”.united-hospital.com/dr-ismet-jusufi/United Hospital PrishtinaKontakt: 038 60 70 70 / 046 60 70 70Info@united-hospital.comMagjistralja Prishtinë-Ferizaj M2 10500 Km7 Prishtinë, Kosova#unitedhospital #united #hospital #knowledgeandsolution #dijedhezgjidhje #prishtinë #kosova ... See MoreSee Less
View on Facebook

Komentet e pacientëve tanë

Pyetjet e Shpeshta

Operacionet në zemër janë te njohura si operacione të gjata. Pjesa më e madhe e këtyre operacioneve bëhët me analgo-sedacion (gjumë të thellë) dhe Pacienti nuk ndjen fare dhimbje.

Operacionet e zemrës zgjasin rreth tri deri në gjashtë orë. Kjo varët nga lloji i operacionit, teknika operative si dhe nga experienca e Kirurgut.

Me Bajpas  nënkuptohet një tejkalim apo urë lidhëse. Bajpasi në zemër ka për qëllim furnizimin e Muskulit të zemrës me gjak. Mjekët flasin për Bajpas të arterieve koronare :

  • CABGCoronary artery bypass graft (anglisht)
  •  SAKSëmundje e arterieve koronare (shqip)
  • KHK Koronare Herz Krankheit (gjermanisht)

Si Graft apo material për Bajpas merren arteriet e mbrendshme të gjokësit ose venat nga kembët. Tek ne Bajpasi bëhët pothuajse vetëm me Arterie.

Varesishtë sa arterie të zemrës janë të ngushtuara aq bajpasa edhe realizohen. Gjatë një operacioni mesatarisht behën tre deri në pesë Bajpasa.

Ka shumë arsyje kur duhet të bëhet Bajpas:

  • Kur gjatë Koronografisë nuk mund të hapët një arterie e zemrës
  • Kur janë një apo dy arterie të zemrës të ngushtuara dhe në ketë rast arteria kryesore  e zemrës LAD është e ngushtuar ne bazën e saj
  • Kur janë të tri arteriet e zemrës të ngushtuara. Në ketë rast flitet për “smundje tri enëore të zemrës ” SAK 3 Vazal
  • Kur Pacienti ka ngushtime të përseritura në arteriet e zemrës dhe është Diabetik